Ιταλοί δημοσιογράφοι στο Βόλο για τον τουρισμό


Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας - Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής στα πλαίσια του Προγράμματος που εφαρμόζει για την Τουριστική Προβολή του Νομού φιλοξένησε αυτές τις μέρες αποστολή Ιταλών δημοσιογράφων.

Οι δημοσιογράφοι ανήκουν στο δυναμικό του γνωστού περιοδικού VILLE E CASALI που απευθύνεται σε αναγνώστες που έχουν υψηλές απαιτήσεις διαμονής και υπηρεσιών τουρισμού αλλά και σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για αγορά πολυτελών ακινήτων και επενδύσεων. Η πρόταση για την φιλοξενία τους έγινε από τα γραφεία του ΕΟΤ της Ρώμης μετά από έρευνα αγοράς που εκείνοι έκαναν.

Η κα Τζαβέλλα - Αδαμάκη δήλωσε μεταξύ άλλων «Η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής έχει από καιρό εκτιμήσει πως τα “βιωματικά” άρθρα που γράφονται σε έγκριτα ΜΜΕ του εξωτερικού είναι πιο αποτελεσματικά, πιο οικονομικά και διαβάζονται περισσότερο απ’ ότι απλές καταχωρήσεις διαφημιστικού τύπου.

Το προσωπικό της Δ/νσης Τουριστικής Προβολής της ΝΑΜ σε συνεργασία με Δήμους, ξενοδόχους και εστιάτορες καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες και εκμεταλλεύεται κάθε τέτοια ευκαιρία ώστε η φιλοξενία που παρέχεται σε τέτοιες αποστολές να είναι ζεστή, ολοκληρωμένη και ποιοτική».

Πηγή: MagnesiaNews.gr

Τουρισμός? Ακίνητα?
Το ιταλικό έντυπο είναι περιοδικό με θεματολογία διακόσμησης. Η ακριβής μετάφραση του τίτλου του είναι "Βίλες και Αγροικίες". Δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ τι σχέση μπορεί το περιοδικό να έχει με τον τουρισμό, σε σημείο τέτοιο ώστε να κινητοποιούνται τόσες υπηρεσίες και επιχειρήσεις... Αλλά, ούτε και νομίζω πως θα μπορέσει να συμβάλλει στην τόνωση της αγοράς ακινήτων στο Νομό... Ίδωμεν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου