Royal Caribbean @ Volos?



"Μια πολύ σημαντική συνάντηση πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Ο.Λ.Β. Α.Ε. κ. Γιάννης Πρίγκος την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 με υψηλόβαθμο στέλεχος του Ομίλου Κρουαζιέρας Royal Caribbean.
Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον κ. John Tercek, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που αξιολογεί λιμάνια (παγκοσμίως) και έχει αποφασιστικό κύρος στις επενδύσεις του ομίλου του.
Επισκέφθηκε τη προβλήτα, όπου εξυπηρετούνται σήμερα τα κρουαζιερόπλοια, την κεντρική προβλήτα στην οποία το master plan προβλέπει την κατασκευή λιμενικών έργων ώστε να γίνει η δυνατή η προσέγγιση κρουαζιερόπλοιων στην «καρδιά» της πόλης, καθώς και τις εγκαταστάσεις του Τερματικού Σταθμού.

Ο εκπρόσωπος της Royal Caribbean εκδήλωσε ενδιαφέρον για την ένταξη του Βόλου στους προορισμούς του Ομίλου και δήλωσε πως περιμένει να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση το πλαίσιο των «παραχωρήσεων», ώστε να εκδηλωθεί έμπρακτα το ενδιαφέρον της εταιρείας, τόσο για την κατασκευή του έργου προσέγγισης των κρουαζιερόπλοιων, όσο και για την κατασκευή μαρίνας τουριστικών σκαφών.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ο.Λ.Β. συνοδευόμενος από την κα. Κρίνη Παλλάση, η οποία είναι άτυπος σύμβουλος του Οργανισμού, την κα Θέκλα Καμμένου, τουριστικό πράκτορα του Οργανισμού και τον κ. Ανδρέα Στυλιανόπουλο, ο οποίος συνόδευε τον κ. John Tercek, ξενάγησαν τον εκπρόσωπο του Ομίλου στη Μακρινίτσα και την Πορταριά." - απο το port-volos.gr



Το μεγάλο ατού του λιμανιού κακά τα ψέματα είναι η εγγύτητά του με τα Μετέωρα, όπως μας δίδαξε η AIDA που καιρό τώρα βλέπουμε τα πλοία της στο λιμάνι μας. Είδαμε όμως πολλούς ξένους επιβάτες της να περιφέρονται στους δρόμους της πόλης ακόμη και μέσα στον Οκτώβρη να μας αποδεικνύουν την σημασία της κρουαζιέρας για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Τους θέλουμε όλους! Μπορούμε;

Κοιτάξτε την Καβάλα πως προσέγγισε εταιρίες του κλάδου: citybranding.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου