Γνωστή διαφήμιση της Kit Kat γυρίστηκε στη Σκόπελο

Στιγμιότυπο του σποτ με τον ναυαγό σε απόγνωση...
Επειδή μόλις πρόσφατα, απο τοπική εφημερίδα, έμαθα οτι το γνωστό τηλεοπτικό σποτ της εταιρίας Nestle, για λογαριασμό του προϊόντος τους, γυρίστηκε στη Σκόπελο, έψαξα λίγο -πολύ λίγο- παραπάνω να βρω αυτό το σποτ πιο πολύ για προσωπικούς λόγους, μόνο και μόνο για να αναγνωρίσω τις τοποθεσίες του νησιού. Το γνωστό απο το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό σποτ με τον τίτλο Cast Away γυρίστηκε  απο τη Βουλγαρική εταιρία Push Pull σε γνωστές παραλίες της Σκοπέλου και πιο συγκεκριμένα στο Βελανιώ και στη, γνωστή απο το musical Mamma Mia, παραλία Καστάνη.
Σε δήλωσή του για το γεγονός στην τοπική εφημερίδα Ταχυδρόμος ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, Κωνσταντίνος Σκούρας, υπογραμμίζει οτι «το συγκεκριμένο σποτ μας άνοιξε δρόμους προβολής μέσω της Βουλγάρικης τηλεόρασης».

Σας παραθέτω και το διαφημιστικό σποτ για να δείτε τις ομορφιές του νησιού ιδίοις όμμασι, με μόνη εξέρεση το πανοραμικό εναέριο πλάνο, το οποίο φαίνεται να είναι τραβηγμένο σε κάποιο νησί του Ειρηνικού, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση οτι όλα τα πλάνα γυρίστηκαν σε τροπικό νησί μακριά απο ίχνος ανθρώπινης παρουσίας. Όμορφο, ε;


Kit Kat - Cast Away from Push Pull Production on Vimeo.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου