To Costa Pacifica στο Βόλο με 4.000 τουρίστες στις 24 Σεπτεμβρίου

To Costa Pacifica στη Valleta, Malta
Image Copyright Shipparade.com

Από το Τμήμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου πληροφορηθήκαμε την έλευση του κρουαζιεροπλοίου COSTA PACIFICA την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 με 4.000 επιβάτες.
Ο Δήμος Βόλου την ημέρα αυτή, με αφορμή τον εορτασμό των 65 χρόνων της πλοιοκτήτριας εταιρίας, έχει προγραμματίσει εκδηλώσεις.
Συγκεκριμένα, θα υπάρξει υποδοχή στο Terminal όπου θα διανεμηθούν χάρτες και μπροσούρες της πόλης, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου θα παίξουν μουσικές μπάντες παραδοσιακή, ροκ και κλασσική μουσική και θα γίνει περιήγηση στην πόλη.
 Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να προσφέρουν στους επιβάτες του κρουαζιεροπλοίου προϊόντα με μειωμένες τιμές, θα πρέπει να βάλουν στις προθήκες των καταστημάτων τους το σήμα της εταιρίας το οποίο μπορούν να προμηθευτούν από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου.
 Για πρώτη φορά αναμένεται σε μια μέρα στην πόλη μας τόσος μεγάλος αριθμός τουριστών καθώς θα αφιχθεί την ίδια μέρα και δεύτερο κρουαζιερόπλοιο με άλλους 1000 επιβάτες!

Το πλοίο της Costa Crociere είναι άκρως εντυπωσιακό!
  • To Costa Pacifica διαθέτει 1.504 καμπίνες απο τις οποίες 521 καμπίνες με ιδιωτικό μπαλκόνι, 91 καμπίνες spa, 58 σουίτες με ιδιωτικό μπαλκόνι και 12 σουίτες spa. 
  • Υπάρχουν 5 εστιατόρια επί του πλοίου, απο τα οποία περιλαμβάνονται τα διαθέσιμα μόνο με κράτηση Club Blue Moon και Samsara Restaurant. 
  • Διαθέτει 13 μπαρ, συμπεριλαμβανομένου ενός μπαρ Cognac & Cigar καφέ μπαρ και μπαρ σοκολάτας. Τέσσερις πισίνες, 2 με συρόμενα καλύμματα, 1 με Toboga, και 4 τζακούζι. 
  • Το Samsara Spa που βρίσκεται πάνω στο πλοίο εκτίνεται σε δύο επίπεδα σε 6.000 τετραγωνικά μέτρα, επίσης διαθέτει εγκαταστάσεις ευεξίας με γυμναστήριο, πισίνα θαλασσοθεραπείας, δωμάτια περιποίησης, σάουνα, χαμάμ και σολάριουμ. 
  • Ο χώρος της πισίνας διαθέτει οθόνη δίπλα ακριβώς στην πισίνα. 
  • Το Costa Pacifica έχει επίσης Θέατρο τριών επιπέδων. 
  • Στα πιο παράξενα ακόμα διαθέτει προσομοιωτή Grand Prix , ένα στούντιο ηχογραφήσεων και τον χώρο PlayStation World, όπου κονσόλες PS3 είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. 
  • Το Costa Pacifica είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο που διαθέτει στούντιο ηχογραφήσεων εφοδιασμένο με τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό
Πηγές: 
Τμήμα Τουριστικής Πληροφόρησης Δήμου Βόλου
Εμπορικός Σύλλογος Βόλου
Wikipedia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου